Penészmentesítés

SZABADULJON MEG A PENÉSZTŐL GYORSAN!

A professzionális penészmentesítés és dohos szag megszüntetésének menete:

Sajnos, jó néhány ingatlantulajdonos érintett a penészedés elleni harcban. A jelenséget számos tényező kiválthatja, kezdve az előnytelen szellőztetési körülményektől egészen a rossz házszerkezetig, amelyek mind a nem átgondolt ingatlankivitelezésből fakadhatnak. A helyreállítási munkálatok rengeteg időt és energiát felemésztenek, ezért ebbe nem mindenki tud azonnal belevágni, így nem marad más hátra, mint a penészedés ellen hatékony megoldást találni. Ha Ön ezt még nem találta meg, ne kutasson tovább, ugyanis az ózontechnológiával végleg megszabadulhat a penésztől

HA MÁR MEGJELENT A PENÉSZ FONTOS, HOGY TUDJA: Ha csak a penészfoltot mossa le bármilyen penészmentesítő szerrel becsapja saját magát, mert az egészségre leginkább veszélyt jelentő penészspórákat nem tünteti el a levegőből és a helyiségben lévő bútorok, lakástextíliák felületéről így azok még hosszú ideig fejtik ki káros hatásukat. A penészfolt eltüntethető többféle módszerrel, de a levegőben és a helyiségben lévő tárgyakon, lakástextíliákon lévő spórákat csak az ózonos penészmentesítés pusztítja el. Gondolja meg, az egészség a tét!

KÉTFÁZISÚ, KÓRHÁZI SZINTŰ FERTŐTLENÍTÉS
MAGYARORSZÁGON EGYEDÜLÁLLÓ BIOPROTECT™ TECHNOLÓGIÁVAL


A koronavírus fertőzéses eseteknél az USA-ban már bizonyított, kórházakban is alkalmazott BIOPROTECT™ termékrendszer fertőtlenítő formuláit és az ózontechnológiát együttesen alkalmazzuk a legbiztosabb hatás érdekében.


1. fázis: A forgalmasabb érintési felületeket (korlátok, kilincsek, kapcsolok, fürdőszoba, stb.) a BIOPROTECT™ termékrendszer fertőtlenítő hatóanyagával kezeljük. Az alkalmazott formula egyedülálló, nem maró hatású (használható élelmiszerekkel érintkező felületen is), szagtalan, nem fehéríti a felületet és bizonyítottan kevesebb, mint 60 másodperc alatt elpusztítja a baktériumok, vírusok 99.999%-át. A kijuttatás során alkalmazott legmodernebb technológia biztosítja, hogy a hatóanyag vékony rétegben, egyenletesen kerül fel a forgalmasabb érintési felületre hol megbízhatóan fejti ki hatását. Az első fázis alkalmazása azért ajánlatos, mert a gyakran érintett pontokon olyan -akár molekulányi vékony - mikro szennyeződés réteg alakulhat ki, amely gátolja az ózon behatását, ezért a biztonság fokozása érdekében ajánlott ez a kezelés.

2. fázis: ÓZONGENERÁTOROS FERTŐTLENÍTÉS, melynek során pontosan ellenőrzött koncentráció mellett alkalmazzuk az ózont. Az ózon eljut a helyiség minden pontjára és fertőtleníti a teljes területet, beleértve a felületeket (bútorok, lakástextíliák) is. Az ózon lebontja az első fázisban alkalmazott fertőtlenítő hatóanyagot miután az kifejtette a hatását.
A kezelést a hatékonyság és a biztonság miatt folyamatos műszeres kontroll mellett végezzük, kollégáink 8 éves tapasztalattal rendelkeznek a helyiségfertőtlenítés területén.

PENÉSZMENTESÍTÉSSEL KAPCSOLATOS KÉRDÉSE ESETÉN, HÍVHATJA KOLLÉGÁNKAT HÉTVÉGÉN VAGY ÜNNEPNAPON IS.

A BIOPROTECT™ termékrendszer kizárólagos magyarországi forgalmazója az Ozone Tech Hungary Kft .
A termékekről bővebb információt >>>ITT<<< olvashat.

 
 

Kollégánknak az alábbi információkra lesz szüksége az időpont egyeztetése során:


  • A helyszín címe ahol a kezelést el kell végezni.

  • A penészfertőzéssel érintett terület (helyiségek) nagysága

  • Egy Ön számára alkalmas időpont amikor a kezelés elvégezhető


Mi történik a helyszínen?

  • Felmérés: Kollégánk a helyszínre érkezés után felméri a területet, felmérik a penészesedést, esetlegesen leméri a helyiségek méretét és megméri a páratartalmat, hőmérsékletet. Ezen adatok alapján állítja be az ózongenerátort.

  • 1. fázis: A látható penészfoltok és a problémás területek kezelése a BIOPROTECT termékrendszer fertőtlenítő és penészgátló hatóanyagával mely a penész mélyebbre jutó "gyökereit" is elpusztítja.

  • 2. fázis. Az ózongépek elhelyezése és beindítása: Miután elhelyeztük a gépeket a helyiségben, és ellenőriztük, hogy élőlények ne tartózkodjanak a területen elindítjuk a programot. A gépek nagy koncentrációban ózont állítanak elő és szétterítik a helyiségben. Az ózon elpusztítja a penészgombákat és azok spóráit a levegőben valamint bútorok és a lakástextíliák felületén is, ezzel megállítja a szaporodásukat valamint megszünteti az egészségre gyakorolt káros hatásukat.

  • Ellenőrzés: A kezelés közben folyamatosan műszerrel ellenőrizzük az ózon koncentrációt ami biztosítja a megfelelő eredmény elérését. A műszeres kontroll fontos az eljárás során, mivel a mérések nélkül nem lehetünk biztosak a kezelés hatékonyságában.

  • Ózon lebontási ciklus: Gépeink a ciklus végén a felesleges ózont visszaalakítják tiszta oxigénné. A kezelés után a helyiségben az ózonkoncentráció nem haladja meg az egészségügyi határértéket, ezért azonnal használatba vehető. (ezt műszerrel mindig ellenőrizzük).


Milyen előkészület szükséges?

  • Az eljárás nem igényel semmilyen előkészületet vagy a helyiség kipakolását. A kezelés előtt a kisebb szobanövényeket ajánlatos kivinni a helyiségből, a nagyobbakat a kezelés idejére letakarjuk. Érdemes még a kezelt területen lévő szekrényajtókat és fiókokat kinyitni, hogy az ózon oda is a penészmentesítéshez megfelelő koncentrációban tudjon eljutni.


Milyen eredmény várható?

  • A kétfázisú penészmentesítés után garantáltan élő penésztől mentes lesz a helyiség, azonban az elhalt penészfolt a falon megmarad, a penészgomba festékanyaga elszínezheti a falat, utólagos eltávolítást igényel. A helyiség levegője érezhetően frissebb lesz, a dohos szag megszűnik.

KEDVEZMÉNYES, SZEMÉLYRE SZABOTT ÁRAINKRÓL VALAMINT A KEZELÉS MENETÉRŐL ÉRDEKLŐDJÖN MUNKATÁRSUNKNÁL.

Hívható a hét minden napján 8:30-19:00 -ig

KAPCSOLAT
Penészmentesítés

Szakértelem, professzionális berendezések, több éves tapasztalat a garancia a minőségi szolgáltatásra!

Az ipari és a lakossági ózonos fertőtlenítés terén a legnagyobb tapasztalattal rendelkező cég vagyunk Magyarországon!
Professzionális gépeink, és a több éves szakmai tapasztalat a garancia arra, hogy a ránk bízott feladatott megfelelően végezzük el. Az ózonos kezelésnél a kívánt hatás eléréséhez megfelelő ózonkoncentráció és behatási idő szükséges. Ezek méréséhez speciális műszerre van szükség amellyel Magyarországon csak a mi kollégáink rendelkeznek. A műszeres mérés nagyon fontos része az eljárásnak mert csak a megfelelő értékek biztosítják a kívánt eredmény elérését, valamint a kezelés végén a helyiségek átadása előtt ezeknek a műszerek segítségével ellenőrizzük, hogy az ózonkoncentráció az egészségügyi határérték alatt van. Munkatársaink különösen ügyelnek a tisztasága és a higiéniára ezért a helyiségbe lépéshez lábzsákot használnak. Az ózon alkalmazása felelősségteljes feladat, és mi ehhez mérten járunk el.
Mi az Ózonfriss technológia?
 
100% vegyszermentes és biztonságos légtisztító, fertőtlenítő és szagtalanító eljárás. Az ózonfriss technológia az ózon aktív oxigénjének erős oxidációs hatásán alapszik. Alkalmazása során egy Magyarországon egyedülálló hatékonyságú mobil ózongenerátor - szabadalmaztatott eljárással -, ellenőrzött körülmények között a levegőben lévő oxigénből ózont állít elő és egyenletesen elteríti a helységben, majd a ciklus végén a felesleges ózont visszaalakítja tiszta oxigénné. A kezelés után a helyiségben az ózonkoncentráció nem haladja meg a mindennapi értéket, ezért az azonnal használatba vehető. Ez az automatikus ózonaktivitás megszüntető ciklus különbözteti meg az ózonfriss technológiát más ózonos kezelő eljárásoktól.