Penészmentesítés

SZABADULJON MEG A PENÉSZTŐL GYORSAN!
Sajnos, jó néhány ingatlantulajdonos érintett a penészedés elleni harcban. A jelenséget számos tényező kiválthatja, kezdve az előnytelen szellőztetési körülményektől egészen a rossz házszerkezetig, amelyek mind a nem átgondolt ingatlankivitelezésből fakadhatnak. A helyreállítási munkálatok rengeteg időt és energiát felemésztenek, ezért ebbe nem mindenki tud azonnal belevágni, így nem marad más hátra, mint a penészedés ellen hatékony megoldást találni. Ha Ön ezt még nem találta meg, ne kutasson tovább, ugyanis az ózontechnológiával végleg megszabadulhat a penésztől

HA MÁR MEGJELENT A PENÉSZ FONTOS, HOGY TUDJA: Ha csak a penészfoltot mossa le bármilyen penészmentesítő szerrel becsapja saját magát, mert az egészségre leginkább veszélyt jelentő penészspórákat nem tünteti el a levegőből és a helyiségben lévő bútorok, lakástextíliák felületéről így azok még hosszú ideig fejtik ki káros hatásukat. A penészfolt eltüntethető többféle módszerrel, de a levegőben és a helyiségben lévő tárgyakon, lakástextíliákon lévő spórákat csak az ózonos penészmentesítés pusztítja el. Gondolja meg, az egészség a tét!

MIÉRT VÁLASSZON SZAKÉRTŐT?

A penészesedés legnagyobb egészségügyi veszélyét a gomba spórák jelentik, amelyek jelen vannak a helyiség levegőjében és jelen vannak a bútorokon és lakástextíliákon. Ha csak a foltot pusztítja el, akkor a veszély ugyanúgy megmarad, csak átmenetileg nem látható. Az ózonos kezeléssel nem csak a falon lévő penészfolt pusztul el, hanem a helyiség levegőjében lévő penész spórák is, így a penészesedés kiújulásának veszélye is jelentősen lecsökken, valamint az egészségkárosító hatás is azonnal megszűnik.
Minél nagyobb a penészfolt annál fertőzöttebb a terület és nagy eséllyel házilag már nem szüntethető meg a probléma.
VÁLASSZA A LEGHATÉKONYABB KEZELÉS A KÉTFÁZISÚ PENÉSZMENTESÍTÉST A 100%-OS HATÁS ÉRDEKÉBEN!

 • Bármennyire is egyszerű feladatnak tűnik a penészmentesítés, számos veszéllyel jár amire ha nem figyelünk nagyobb kárt okozhatunk magunknak és családunknak mint maga a penész. A nem szakszerűen elvégzett penészmentesítés során rengeteg újabb penészspóra jut a levegőbe, ami növeli az egészségügyi kockázatot valamint az újbóli megjelenés esélyét!
 • FONTOS tudni, hogy csak a látható penészfolt vegyszeres kezelése, eltávolítása NEM 100%-os MEGOLDÁS. A felületi kezelésnél a penészspórák ugyanúgy ott maradnak a helyiségekben és továbbra is kifejtik egészségkárosító hatásukat, valamint nagy kockázatot jelentenek az újbóli megjelenésre.
 • Ha DOHOS SZAG egyértelműen a penész jelenlétére utal még akkor is ha nem látható kialakult penészfolt. Mikor dohos szagot érzünk az annak a jele, hogy a penészspórák már nagy számban vannak a helyiségben ami az egészségre ártalmas hatással van.
 • A DOHOS SZAG megjelenésekor érdemes a külső falon lévő szekrények, kanapék mögé benézni, mert számos esetben ott kezdődik el a penészesedés folyamata.

HÍVJON MOST Tel.: 06 30 307 0504
ha szakember segítségét szeretné a penészesedés megoldására.


- PENÉSZMENTESÍTÉS SZAKSZERŰEN, GARANCIÁVAL

- PENÉSZESEDÉS OKÁNAK FELTÁRÁSA MŰSZERES MÉRÉSSEL

A KÉTFÁZISÚ PENÉSZMENTESÍTŐ ELJÁRÁS MENETE

Az eljárásnál az USA-ban már bizonyított BIOPROTECT™ termékrendszer fertőtlenítő-, PENÉSZGÁTLÓ FORMULÁIT és az ÓZONTECHNOLÓGIÁT együttesen alkalmazzuk.

A két fázis egy kezelés alatt egymást követően végezzük.
A kezelés nem igényel előkészületet, nem kell kipakolni a helyiségeket, nem károsítja a berendezési tárgyakat!

Az eljárás megkezdése előtt kollégáink a megfelelő műszerekkel méréseket végeznek a problémás felületeken, hogy megállapítsák a penészesedést kiváltó okot. A penészesedés okának megállapítása fontos rész az eljárásnak, mert az ok tudatában könnyebben tudjuk megelőzni a penész újra megjelenését.
 • A mérések nem járnak bontással és nem hagynak látható nyomot a felületeken.
1. FÁZIS: A kialakult penészfoltokat a penész elpusztítására bevizsgált BIOPROTECT™ termékrendszer fertőtlenítő és penészgátló hatóanyagával kezeljük. Az alkalmazott formula egyedülálló, nem maró hatású (használható élelmiszerekkel érintkező felületen is), szagtalan, nem fehéríti a felületet és kevesebb, mint 60 másodperc alatt elpusztítja a baktériumok, penész spórák 99.999%-át. A kijuttatás során alkalmazott legmodernebb technológia biztosítja, hogy a hatóanyag vékony rétegben, egyenletesen kerül fel a penészes felületre és a felület mélyebb rétegein is kifejti hatását.
 • Az első fázis alkalmazása fontos a már kialakult penészesedés esetén, mivel közvetlen a penészfoltra irányulva célzottan és biztonságosan pusztítható el vele a megvastagodott penészréteg is. (az első fázis időtartama függ a kezelt terület nagyságától de kb. 10-20 perc)
2. FÁZIS: ÓZONGENERÁTOROS PENÉSZMENTESÍTÉS, melynek során pontosan ellenőrzött koncentráció mellett alkalmazzuk az ózont. Az ózon eljut a helyiség minden pontjára és elpusztítja a levegőben, bútorokon és a lakástextíliákon megtelepedett penészspórákat is, ezzel azonnal megszüntetve azok egészségkárosító hatását valamint az újbóli kialakulásának esélyét minimálisra csökkenti. A kezelés alatt kollégáink a terület nagyságához mérten akár több készüléket is használnak, így biztosítva a megfelelő koncentráció elérését a hatékony kezeléshez.
 • A kezelést a hatékonyság és a biztonság miatt folyamatos műszeres kontroll mellett végezzük. (a második fázis időtartama függ a kezelt terület nagyságától de kb. 1-3 óra)

Kollégánknak az alábbi információkra lesz szüksége az időpont egyeztetése során:


 • A helyszín címe ahol a kezelést el kell végezni.

 • A penészfertőzéssel érintett terület (helyiségek) nagysága

 • Egy Ön számára alkalmas időpont amikor a kezelés elvégezhető


Mi történik a helyszínen?

 • Felmérés: Kollégánk a helyszínre érkezés után felméri a területet, felmérik a penészesedést, esetlegesen leméri a helyiségek méretét és megméri a páratartalmat, hőmérsékletet. Ezen adatok alapján állítja be az ózongenerátort.

 • 1. fázis: A látható penészfoltok és a problémás területek kezelése a BIOPROTECT termékrendszer fertőtlenítő és penészgátló hatóanyagával mely a penész mélyebbre jutó "gyökereit" is elpusztítja.

 • 2. fázis. Az ózongépek elhelyezése és beindítása: Miután elhelyeztük a gépeket a helyiségben, és ellenőriztük, hogy élőlények ne tartózkodjanak a területen elindítjuk a programot. A gépek nagy koncentrációban ózont állítanak elő és szétterítik a helyiségben. Az ózon elpusztítja a penészgombákat és azok spóráit a levegőben valamint bútorok és a lakástextíliák felületén is, ezzel megállítja a szaporodásukat valamint megszünteti az egészségre gyakorolt káros hatásukat.

 • Ellenőrzés: A kezelés közben folyamatosan műszerrel ellenőrizzük az ózon koncentrációt ami biztosítja a megfelelő eredmény elérését. A műszeres kontroll fontos az eljárás során, mivel a mérések nélkül nem lehetünk biztosak a kezelés hatékonyságában.

 • Ózon lebontási ciklus: Gépeink a ciklus végén a felesleges ózont visszaalakítják tiszta oxigénné. A kezelés után a helyiségben az ózonkoncentráció nem haladja meg az egészségügyi határértéket, ezért azonnal használatba vehető. (ezt műszerrel mindig ellenőrizzük).


Milyen előkészület szükséges?

 • Az eljárás nem igényel semmilyen előkészületet vagy a helyiség kipakolását. A kezelés előtt a kisebb szobanövényeket ajánlatos kivinni a helyiségből, a nagyobbakat a kezelés idejére letakarjuk. Érdemes még a kezelt területen lévő szekrényajtókat és fiókokat kinyitni, hogy az ózon oda is a penészmentesítéshez megfelelő koncentrációban tudjon eljutni.


Milyen eredmény várható?

 • A kétfázisú penészmentesítés után garantáltan élő penésztől mentes lesz a helyiség, azonban az elhalt penészfolt a falon megmarad, a penészgomba festékanyaga elszínezheti a falat, utólagos eltávolítást igényel. A helyiség levegője érezhetően frissebb lesz, a dohos szag megszűnik.

KEDVEZMÉNYES, SZEMÉLYRE SZABOTT ÁRAINKRÓL VALAMINT A KEZELÉS MENETÉRŐL ÉRDEKLŐDJÖN MUNKATÁRSUNKNÁL.

Hívható a hét minden napján 8:30-19:00 -ig

KAPCSOLAT

Penészmentesítés

Szakértelem, professzionális berendezések, több éves tapasztalat a garancia a minőségi szolgáltatásra!

Az ipari és a lakossági ózonos fertőtlenítés terén a legnagyobb tapasztalattal rendelkező cég vagyunk Magyarországon!
Professzionális gépeink, és a több éves szakmai tapasztalat a garancia arra, hogy a ránk bízott feladatott megfelelően végezzük el. Az ózonos kezelésnél a kívánt hatás eléréséhez megfelelő ózonkoncentráció és behatási idő szükséges. Ezek méréséhez speciális műszerre van szükség amellyel Magyarországon csak a mi kollégáink rendelkeznek. A műszeres mérés nagyon fontos része az eljárásnak mert csak a megfelelő értékek biztosítják a kívánt eredmény elérését, valamint a kezelés végén a helyiségek átadása előtt ezeknek a műszerek segítségével ellenőrizzük, hogy az ózonkoncentráció az egészségügyi határérték alatt van. Munkatársaink különösen ügyelnek a tisztasága és a higiéniára ezért a helyiségbe lépéshez lábzsákot használnak. Az ózon alkalmazása felelősségteljes feladat, és mi ehhez mérten járunk el.
Mi az Ózonfriss technológia?
 
100% vegyszermentes és biztonságos légtisztító, fertőtlenítő és szagtalanító eljárás. Az ózonfriss technológia az ózon aktív oxigénjének erős oxidációs hatásán alapszik. Alkalmazása során egy Magyarországon egyedülálló hatékonyságú mobil ózongenerátor - szabadalmaztatott eljárással -, ellenőrzött körülmények között a levegőben lévő oxigénből ózont állít elő és egyenletesen elteríti a helységben, majd a ciklus végén a felesleges ózont visszaalakítja tiszta oxigénné. A kezelés után a helyiségben az ózonkoncentráció nem haladja meg a mindennapi értéket, ezért az azonnal használatba vehető. Ez az automatikus ózonaktivitás megszüntető ciklus különbözteti meg az ózonfriss technológiát más ózonos kezelő eljárásoktól.

Árlistánk a penészmentesítésre és a dohos szag megszüntetésére

 

Penészmentesítés – dohos szag megszüntetése

Sajnos, jó néhány ingatlantulajdonos érintett a penészedés elleni harcban. A jelenséget számos tényező kiválthatja, kezdve az előnytelen szellőztetési körülményektől egészen a rossz házszerkezetig, amelyek mind a nem átgondolt ingatlankivitelezésből fakadhatnak. A helyreállítási munkálatok rengeteg időt és energiát felemésztenek, ezért ebbe nem mindenki tud azonnal belevágni, így nem marad más hátra, mint a penészedés ellen hatékony megoldást találni. Ha Ön ezt még nem találta meg, ne kutasson tovább, ugyanis az ózontechnológiával végleg megszabadulhat a penésztől. Penészmentesítés – dohos szag megszüntetése.

HA MÁR MEGJELENT A PENÉSZ FONTOS, HOGY TUDJA: Ha csak a penészfoltot mossa le bármilyen penészmentesítő szerrel becsapja saját magát, mert az egészségre leginkább veszélyt jelentő penészspórákat nem tünteti el a levegőből és a helyiségben lévő bútorok, lakástextíliák felületéről így azok még hosszú ideig fejtik ki káros hatásukat. A penészfolt eltüntethető többféle módszerrel, de a levegőben és a helyiségben lévő tárgyakon, lakástextíliákon lévő spórákat csak az ózonos penészmentesítés pusztítja el. Gondolja meg, az egészség a tét!

 

PENÉSZMENTESÍTÉS SZAKSZERŰEN, GARANCIÁVAL. PENÉSZESEDÉS OKÁNAK FELTÁRÁSA MŰSZERES MÉRÉSSEL.

PENÉSZESEDÉST KIVÁLTÓ OK MEGÁLLAPÍTÁSA

A penészesedés a lakások nagy többségében a magasabb páratartalom miatt alakul ki, amit egy kis odafigyeléssel meg lehet oldani. Azonban vannak helyek ahol egy beázás, felázás vagy akár egy rejtett csőtörés -ami folyamatosan áztatja és nedvesen tarja a falat- a felelős a penészfoltok kialakulásáért. Kollégáink a megfelelő műszereikkel képesek a fal nedvességét vagy akár a fal hőmérsékletét megmérni ezáltal megállapítani a penészesedés okát. Ha ezeket a területek nem maradnak rejtve akkor a penészesedés is könnyen megelőzhető a későbbiekben! A Penészmentesítés – dohos szag megszüntetése eljárás teljes biztonsággal pusztítja el a egészségre káros penészspórákat.

PENÉSZMENTESÍTÉS – dohos szag megszüntetése SZAKSZERŰEN, GARANCIÁVAL

Az ózonos kezelés 100%-ban vegyszermentes eljárás, mégis a leghatékonyabb a penészgombák elpusztításában. Az ózon nem csak a látható penészt pusztítja el, hanem kiírtja a penészgomba spóráit a helyiség levegőjében valamint a bútorokon, lakástextíliákon megtelepedett spórákat is elpusztítja, ezzel megakadályozza a penészgombák további szaporodását, és AZONNAL MEGSZÜNTETI a penészgomba spórák egészségre káros hatását.
A kifejlett, megvastagodott penésztelepekkel szemben az általunk használt KÉTFÁZISÚ ELJÁRÁS hatékony mert a penész a felületeken mélyebbre jutó “gyökereit” is elpusztítja, így azok visszafejlődését megakadályozza. Az kezelés nem igényel előkészületet, nem igényli a helyiség kipakolását a bútorok letakarását. A kezelés rövid ideig tart viszont hatása azonnal és sokáig érezhető! Az alkalmazott technológia környezet és emberbarát eljárás így nyugodtan alkalmazható kisgyermekes háztartásokban is. Az ózon a penészirtó hatása mellett számos megbetegedésért felelős kórokozók ellen is hatásos így a kezelés után hosszú távon élvezheti otthona tisztaságát. Válassza a Penészmentesítés – dohos szag megszüntetése eljárást.