PENÉSZMENTESÍTÉS SZAKSZERŰEN, GARANCIÁVAL

PENÉSZESEDÉS OKÁNAK MEGÁLLAPÍTÁSA MŰSZERES MÉRÉSSEL


Közel 10 év szakmai tapasztalat, több mint ezer penészmentesített ingatlan a garancia az elvégzett munkánkra.

A kétfázisú penészmentesítő eljárással gyorsan és hatékonyan pusztítható el a penész, teljesen biztonsággal alkalmazható, nem tartalmaz egészségre káros maradványszert. A penész bármely épületben, otthonban megjelenhet, nem számít mennyire új vagy régi az épület. Ha a penész megjelenik gyorsan el is szaporodik, de az időben és szakszerűen elvégzett a penész és penészspóra mentesítéssel elkerülhető, hogy elhatalmasodjon a penész a lakásban és kárt tegyen a berendezési tárgyakban. Azonban ahhoz, hogy végleg megszabaduljunk a penésztől fontos a penészesedést kiváltó ok megszüntetése is. Fontos, hogy az időben elvégzett penészmentesítéssel megelőzhető, hogy a penész az egészségükre is káros hatással legyen. A kétfázisú penészmentesítő eljárás egyszerre védi egészségét és otthonát a penész elterjedésétől.

A PENÉSZESEDÉST KIVÁLTÓ OK MEGÁLLAPÍTÁSA

A penészesedés a lakások nagy többségében a magasabb páratartalom miatt alakul ki, amit egy kis odafigyeléssel meg lehet oldani. Azonban vannak helyek ahol egy beázás, felázás vagy akár egy rejtett csőtörés -ami folyamatosan áztatja és nedvesen tarja a falat- a felelős a penészfoltok kialakulásáért. Kollégáink a megfelelő műszereikkel képesek a fal nedvességét vagy akár a fal hőmérsékletét megmérni ezáltal megállapítani a penészesedés okát. Ha ezeket a területek nem maradnak rejtve akkor a penészesedés is könnyen megelőzhető a későbbiekben!

A KÉTFÁZISÚ PENÉSZMENTESÍTŐ ELJÁRÁS MENETE

A két fázis egy kezelés alatt egymást követően végezzük.
A kezelés nem igényel előkészületet, nem kell kipakolni a helyiségeket, nem károsítja a berendezési tárgyakat!

Az eljárás megkezdése előtt kollégáink a megfelelő műszerekkel méréseket végeznek a problémás, penészes felületeken, hogy megállapítsák a penészesedést kiváltó okot. A penészesedés okának feltárása fontos rész az eljárásnak, mert az ok tudatában könnyebben tudjuk megelőzni a penész újra megjelenését.
  • A mérések nem járnak bontással és nem hagynak látható nyomot a felületeken.
1. FÁZIS: A kialakult penészfoltokat a penész elpusztítására bevizsgált BIOPROTECT™ termékrendszer fertőtlenítő és penészgátló hatóanyagával kezeljük. Az alkalmazott formula egyedülálló, nem maró hatású, nem szúrós szagú és kevesebb, mint 1 perc alatt elpusztítja a kifejlett penészfoltokat. A kijuttatás során alkalmazott legmodernebb technológia biztosítja, hogy a hatóanyag vékony rétegben, egyenletesen kerül fel a penészes felületre és a felület mélyebb rétegein is kifejti hatását.
  • Az első fázis alkalmazása fontos a már kialakult penészesedés esetén, mivel közvetlen a penészfoltra irányulva célzottan és biztonságosan pusztítható el vele a megvastagodott penészréteg is. (az első fázis időtartama függ a kezelt terület nagyságától de kb. 10-20 perc)
2. FÁZIS: ÓZONGENERÁTOROS PENÉSZMENTESÍTÉS, melynek során pontosan ellenőrzött koncentráció mellett alkalmazzuk az ózont. Az ózon eljut a helyiség minden pontjára és elpusztítja a levegőben, bútorokon és a lakástextíliákon megtelepedett penészspórákat is, ezzel azonnal megszüntetve azok egészségkárosító hatását valamint az újbóli kialakulásának esélyét minimálisra csökkenti. A kezelés alatt kollégáink a terület nagyságához mérten akár több készüléket is használnak, így biztosítva a megfelelő koncentráció elérését a hatékony kezeléshez.
  • A kezelést a hatékonyság és a biztonság miatt folyamatos műszeres kontroll mellett végezzük. (a második fázis időtartama függ a kezelt terület nagyságától de kb. 1-3 óra)

PENÉSZMENTESÍTÉS SZAKSZERŰEN GARANCIÁVAL

Az ózonos kezelés 100%-ban vegyszermentes eljárás, mégis a leghatékonyabb a penészgombák elpusztításában. Az ózon nem csak a látható penészt pusztítja el, hanem kiírtja a penészgomba spóráit a helyiség levegőjében valamint a bútorokon, lakástextíliákon megtelepedett spórákat is elpusztítja, ezzel megakadályozza a penészgombák további szaporodását, és AZONNAL MEGSZÜNTETI a penészgomba spórák egészségre káros hatását.
A kifejlett, megvastagodott penésztelepekkel szemben az általunk használt KÉTFÁZISÚ ELJÁRÁS hatékony mert a penész a felületeken mélyebbre jutó "gyökereit" is elpusztítja, így azok visszafejlődését megakadályozza. Az kezelés nem igényel előkészületet, nem igényli a helyiség kipakolását a bútorok letakarását. A kezelés rövid ideig tart viszont hatása azonnal és sokáig érezhető! Az alkalmazott technológia környezet és emberbarát eljárás így nyugodtan alkalmazható kisgyermekes háztartásokban is. Az ózon a penészirtó hatása mellett számos megbetegedésért felelős kórokozók ellen is hatásos így a kezelés után hosszú távon élvezheti otthona tisztaságát.

A KÉTFÁZISÚ PENÉSZMENTESÍTŐ ELJÁRÁS ELŐNYEI

• Azonnal megszünteti a penész egészségre káros hatását.
• Az ózonos penészmentesítő kezelés nem igényel különösebb előkészületet
• Nem koszolja be a helyiséget, nem kell takarítani utána és nem tesz kárt a berendezési tárgyakban.
• Nincs egészségre káros utóhatás
• A helyiség a kezelés után azonnal használatba vehető
• A penészmentesítő eljárás rövid időt vesz igénybe.

 
 

Az általunk használt technológia megszünteti a penészesedés összes egészség károsító hatását.

PENÉSZEDÉS A SAROKBAN
PENÉSZES SZEKRÉNY
PENÉSZESEDÉS A SARKOKBAN
MENNYEZETI PENÉSZEDÉS

A penész nem csak esztétikailag nyújt csúnya látványt, de a penészspórák rendkívül káros hatással vannak az egészségünkre! Bizonyos penészgombafajták súlyos tüdőbetegségeket, fertőzéseket okozhatnak.

Az egészségügyi problémák elkerülése miatt, minél kevesebb időt töltsön penészes környezetben!